Lokus jobb

Det enklaste sättet att finna drömjobbet på webben

Uppdrag.

Dohi Agency fick i uppdrag av mediehuset Citygate att ta fram en ny plattform och platsannonstjänst för Lokus Jobb. Uppdraget handlade om att samla platsannonser från olika dagstidningar på webben på ett och samma ställe.

citygate_img1

Lösning.

Plattformen för Lokus Jobb gör det möjligt för lokal- och regionaltidningar att få sin personliga touch och presentera lokala platsannonser på ett smidigt sätt och på en samlad plats. Användaren kan även välja att inkludera platsannonser från Arbetsförmedlingen i sitt sökresultat för att maximera chansen att hitta ett jobb som passar.

Dohi Agency var ansvarig för att ta fram koncept och design. Utvecklingen skedde i nära samarbete med Citygate. Lokus Jobb är responsiv och byggd för att fungera i alla webbläsare oavsett om du surfar från dator, surfplatta eller mobiltelefon.

citygate_img2

Anpassad version för Karriär i Norr.

citygate_img3

Anpassad version för MittJobb.

Resultat.

Tjänsten Lokus Jobb används idag av huvuddelen av Sveriges lokaltidningar och fler ansluter hela tiden. Genom tjänsten kan nu lokala aktörer lägga ut platsannonser och nå en bredare målgrupp, både i dagstidningar och på webben. Idag finns det platsannonser från mer än 50 svenska dagstidningar och mediehus från hela Sverige i Lokus Jobb.

Produkten levererades som en standardiserad form som sedan rebrandades för respektive tidning.

Lokus Jobb

Om kunden

Citygate erbjuder Internetbaserade tjänster till svenska mediehus och flerkanaliga tjänster inom områdena rubrik-, katalog-, sök- och displayannonser för ett 60-tal medietitlar. Citygate har genom åren byggt upp ett antal framgångsrika verksamheter – bland annat Morningstar, Internetsäljarna, Tidningsnätet, rubrikannonstjänsten Lokus, Lokusjobb-nätverket katalogtjänster, familjeannonstjänster och mobila tjänster.

Länkar

www.lokusjobb.se

www.mittjobb.se

www.karriarinorr.se

Fler projekt.