Robototics

Svinga dig fram med testrobotens Tinks mekaniska armar medan du hjälper till att klara av uppgifterna på fabriken Robototics. Även om Tink bara pratar robotiska finns hans robotkollegor på plats för att guida dig genom utmaningarna. Grafiken i spelet är en vacker kombination av mekanik, robotar och kugghjul. Tävla mot din omgivning om vem som kan lösa uppgifterna snabbast. Robototics blir en rolig utmaning som engagerar alla runt omkring dig.

Book of Puzlo

En magisk saga kommer till liv i en berättelse kombinerat med ett interaktivt och animerat pussel. ’Book of Puzlo’ låter dig vara aktiv medan du lyssnar på en spännande berättelse som är både underhållande och inspirerar till kreativitet. Ge dig ut på en resa till ett avlägset land där magi och drakar är verkliga. Avslöja hemligheterna i ’Book of Puzlo’ och lär känna alla de extraordinära karaktärerna i Puzlo-dalen.

Dirt Moto Racing

Tävla med fyrhjuling/ATV i hårda terränger och höga hastigheter i detta spel för iPhone och iPod touch. Ta dig genom 8 kampanjer och 36 spännande grenar i fyra verklighetsbaserade miljöer återskapade i fantastiska 3D-miljöer.

Tabledrum

TableDrum låter dig synka ljudet från ett verkligt objekt till det fantastiska ljudet av verkliga trummor genom din iPhone, iPad eller iPod Touch. Spela i real-tid med hög precision och välj mellan en mängd olika trumljud. Det har aldrig varit så lätt att ta med sig sina trummor.

Snow Moto Racing

Det första tävlingsspelet med snöskoter för iPhone, ett måste under den långa sommaren. Upplev spänningen av att köra snöskoter i höga hastigheter genom vackra vinterlandskap.

Moomin

Kom och ta del av Mumins digitala värld som tar dig till Mumindalen och låter dig möta alla karaktärer. Moomin-play är inte ett spel – det är en digital leksak. Det finns inga poängsystem, tidsgränser eller stressande musik. Var nyfiken, utforska och upptäck dalen och lär känna karaktärerna.

BioDefense

Utforska BioDefense ödemarker i detta unika spel som har revolutionerat strategispel för iPhone och iPod Touch. BioDefense är ett strategispel i realtid, försvara din bas mot outtröttliga zombies.

Milmo

Milmo är ett gratis MMO som erbjuder köp inuti appen.
Spring, hoppa över och ta dig genom hinder när du kämpar genom en fantastiskt och ständigt utvecklande ö-värld. Utforska och hitta gömda skatter för att bygga ihop nya mäktiga föremål och vapen. Designa din alldeles egen hjälte-karaktär och välj mellan en mängd olika kläder, rustningar, frisyrer och acessoarer i oändliga kombinationer.

Lawn Mower Kids

Gräsklippning brukar vara ett rofyllt arbete, men inte den här gången. Bemästra gräsklippningen i stora trädgårdar fyllda med hinder. Kör olika gräsklippare och lägg upp den bästa strategin för att klara de olika banorna.

Aqua Moto Racing 1

Utmana dig själv och dina vänner ute till havs i Aqua Moto Racing 1. Utför snygga trick med din vattenskoter. Börja med nybörjarnivån och ta dig ända upp i toppen/mot extrema utmaningar genom att klara/utföra olika bedrifter och låsa upp nya banor.

Aqua Moto Racing 2

Med banbrytande våggrafik är Aqua Moto Racing 2 en upplevelse. Tävla mot dig själv och andra i extrema väder och höga vågor eller glid fram i karibiska vatten under klar himmel.