Dohi Broadcast.

Dohi Broadcast är det moderna TV-produktionsbolaget, med fokus på innovativa digitala lösningar för samhällsjournalistik och programproduktion för nya medieplattformar.

Vår kontinuerliga programutveckling syftar till att hela tiden skapa nästa framtids digitala nyhetskommunikation och program.

Tjänster.

Nyhets­fabrik

Program­produktion

Företags­kommunikation

Nyhets­fabrik

Från våra virtuella studiomiljöer förpackar vi videomaterial och levererar interaktiva nyhetssändningar till mediehusen och andra aktörers olika plattformar.

Genom nya digitala lösningar kan vi minimera kostnader samtidigt som vi erbjuder innovativa och kvalitativa presentationer, där varje kund får sin egna unika profil och innehåll.

Vi hjälper också medieföretag som vill fördjupa sin digitala tv-närvaro och nå en högre räckvidd.

Program­produktion

På uppdrag eller genom egna workshops med kreatörer och tv-producenter tar vi fram nya innovativa digitala programidéer och format – både för inspelning ute på fältet, i vår virtuella studio eller i vår stora live-studio med publikplats.

Vi riktar oss mot lokala och nationella medieföretag men även nya medieaktörer på marknaden. Med hjälp av den senaste digitala tekniken erbjuder vi ett maximalt genomslag och återkoppling på det rörliga materialet.

Företags­kommunikation

Idag är alla företag potentiella mediekanaler och kundernas första val är video.
Tillsammans med Dohi Agency kommunikationsavdelning kan du ta del av det senaste inom modern tv-produktion och skapa äkta värden i din kommunikation så att målgruppen, stannar, tittar och lyssnar!

Teamet.

Vårt team består av erfarna journalister, tv-producenter, programledare, kreativa fotografer och bildproducenter men också tekniska utvecklare med särskild inriktning på digitala videolösningar.

Våra kunskaper inom tv-produktion kommer från bland annat TV4, SVT och medieteknikföretaget Vizrt.

Vi har erfarenhet från uppdrag på såväl lokal, nationell som internationell nivå.

Jobba med oss.

Är du framtidens tv-personlighet och brinner för att utveckla nästa framtids tv-innehåll?

Kontakt.

Om du vill komma i kontakt med någon av oss som jobbar på Dohi Broadcast kan du alltid maila på: förnamn.efternamn@dohi.se