Dohi Publishing.

Dohi Publishing verkar i gränslandet mellan digitalt och tryckt media. Här skapas mötesplatser för nischade tribes, grupper av geografiskt spridda människor, annonsörer och organisationer som förenas av sina intressen.

Dohi Publishing ger ut ett 15-tal specialiserade nationella tidningstitlar med ökande digital närvaro – idag med strax över hundra utgåvor årligen inom områdena hälsa, fitness, sport, teknik, foto, design, korsord m fl.

Målet är att kontinuerligt addera nya värden och upplevelser via både fysiska och digitala kanaler.

Magasin.

Sport

Annonsera.

Här hittar du all information du behöver för att kunna annonsera i våra tidningar och digitala communities. Här finns uppgifter kring våra utgivnings- och materialdagar samt annonsformat och priser för annonsering.

Jobba med oss.

Vi söker talanger som vill vara med och forma framtiden tillsammans med oss. Oavsett om du har lång erfarenhet och vill axla en lead-roll eller är nyutexaminerad och som står i startgroparna till din karriär är du välkommen till oss. Det viktiga är att du drivs av en vilja att ständigt utvecklas och har ett stort personligt engagemang och passion i det du gör.

Kontakt.

Vi är alltid nyfikna på nya samarbeten och det finns flera olika sätt att komma i kontakt med oss.
Ring: 08 212 227 eller maila: info@dohi.se. Om du vill komma i kontakt med någon av oss som jobbar på Dohi Publishing kan du alltid maila på: förnamn.efternamn@dohi.se