Möt de nya praktikanterna

Team

“Jag känner för första gången i mitt liv att jag har hittat rätt.”

De senaste in i Dohi-familjen är de två studenterna Celina Dahlgren och Jonathan Högnelid som läser fjärde terminen på Informations- och PR-programmet vid Mittuniversitetet i Sundsvall och har precis börjat sin praktik på Dohi. Under praktiken på Dohi:s avdelning i Sundsvall kommer de bland annat att jobba med att ta fram en strategisk kommunikationsplan för att utveckla kommunikationen för olika målgrupper.

– Under de här tio veckorna ser jag fram emot att lära mig mer om hur kommunikationen fungerar i ett bolag som verkar inom en snabbväxande och spännande bransch, säger Celina.

Celina är född och uppväxt i Sundsvall och har hunnit med en rad olika yrken och utbildningar innan hon bestämde sig för att börja studera. Kommunikationen har dock alltid funnits där som en gemensam nämnare för Celina, vilket ledde henne in på Informations- och PR-programmet.

– Jag känner för första gången i mitt liv att jag har hittat rätt. När jag arbetar med kommunikation får jag utlopp för min kreativitet och utrymme att vara mig själv, säger Celina.

Jonathan som kommer från Luleå flyttade till Sundsvall för studierna. Han har sedan tidigare arbetat som teknisk support på Telia där han fick möjligheten att jobba med sina intressen, kundfokus och teknik. Men han ville framåt inom ämnet och bestämde sig därför för att söka till utbildningen.

– Jag ser fram emot att göra min praktik hos Dohi, framför allt för att branschen känns väldigt aktuell. Dohi kan förhoppningsvis ge mig en bra inblick i branschen och jag hoppas att jag kan komma med spännande infallsvinklar och bidra till en bra stämning på kontoret, säger Jonathan.

Kalender

Veckans ord

Hearable

En enhet vi bär i örat som förmedlar information till användaren kallas hearable.

Veckans citat

“Waiting for perfect is never as smart as making progress.
– Seth Godin (1960-) är en amerikansk entreprenör och författare.

Facebook

Twitter

Kolla in

Ny medarbetare

Vi är mycket glada att vi kan välkomna  Simon Oskarsson till Dohi Agency i Sundsvall. Simon är en senior utvecklare med lång erfarenhet av mjukvaruutveckling. Han kommer senast från Folksam i Stockholm där han arbetade som Lead Developer och Team Coach. På frågan varför han valde just Dohi som arbetsgivare när han valde att flytta norrut säger han:
Simon Oskarsson

– Dohi känns som ett innovativt och uppfinningsrikt företag med spännande kunder, roliga utmaningar och en kreativ kultur. Jag känner mig välkommen och ser framemot många nya lärdomar.

Notiser

Digitalisering

Den 20 oktober samlades Umeågalans arrangörsgrupp och sponsorer hos oss på Dohi för att lyssna på trender inom anställningsformer, digitala affärsmodeller och nya teknologier, samt möjligheterna med IoT (Internet of Things) från ledande forskare på Umeå Universitet.

IMG_0729

Tipsa