DOHI eCOMMERCE.

Dohi eCommerce är det personliga e-handelsföretaget med blickarna mot framtiden.
Vi älskar e-handel och med specifika erbjudanden och varor riktar vi oss mot tydliga målgrupper.

Vi har ett nära samarbete med branschen vilket ger oss de bästa förutsättningarna för att skapa ett spännande och aktuellt produktutbud.

Gemensamt lager och distribution från alla våra e-butiker gör det smidigt för våra kunder att beställa flera olika produkter och få allt i en och samma leverans.

Butiker.

Faktaböcker.se

Vi erbjuder kunskap, inspiration och allmänbildning inom flertalet områden. Våra titlar är utvalda med omsorg och vi erbjuder även specialmagasin inom främst foto och hälsa.

Maxifoto.se

Hos oss finner du unika produkterbjudanden och högkvalitativa produkter som inte längre finns att hitta i den fysiska handeln. I vår butik har vi också ett stort utbud av fyndvaror.

Sortimentet består i huvudsak av kameratillbehör; kameraväskor, stativ, blixtar – men även en bred katalog av svenska, fotorelaterade böcker.

Jobba med oss.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som delar vår vision och passion för att alltid leverera högsta kvalité. Är du den vi söker? work@dohi.se

Kontakt.

Om du vill komma i kontakt med någon av oss som jobbar på Dohi eCommerce kan du alltid maila på: förnamn.efternamn@dohi.se

Växjö

Deltavägen 3